Lokaal Halderberge heeft twee nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen binnen de partij! Enthousiaste dames die zich samen met de huidige bestuursleden inzetten voor de partij en Halderberge. Om u een beeld te geven wie deze dames zijn, geven zij een korte persoonlijke introductie. Tamara Krijne heeft zich vorige week voorgesteld en nu is het de beurt aan Sharona Jansen. Zelf ook interesse in lokale politiek? Sluit dan eens aan bij een achterbanvergadering.

Beste inwoner van Bosschenhoofd, Hoeven, Oudenbosch, Oud Gastel en Stampersgat,

Ik ben Sharona Jansen, 24 jaar en net afgestudeerd aan Avans Hogeschool in Breda. De afgelopen vier jaar heb ik mezelf verdiept in de drijfveren en het denkproces van de mens en organisatie. Door met aandacht te luisteren, ontdek je wat iemand werkelijk bedoelt. Zo vermijd je miscommunicatie en veeg je de weg naar succesvol samenwerken schoon.

Tijdens mijn studie Communicatie ging ik mij meer interesseren voor wat er in mijn directe omgeving gebeurt. En hoe wij, als normale inwoners, daarover geïnformeerd werden, wanneer onze mening werd gevraagd en wanneer wij konden meepraten. Iedere dag worden er namelijk voor jou keuzes gemaakt. Als het nu gaat over het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd door de  politiek in Den Haag tot het vaststellen van de toekomstvisie van de gemeente door de gemeenteraad. Vaak heeft u uw mening hierover niet kunnen geven of is hij niet gehoord. Terwijl deze keuzes in grote mate invloed hebben op de inrichting van uw directe omgeving. Hoe uw leven wordt ingericht.

Ik wilde het heft in eigen hand nemen en meepraten over mijn leven. Dus sloot ik mezelf, na heel wat inlezen, aan bij Lokaal Halderberge. Een lokale onafhankelijke partij die de belangen behartigt van burgers uit de gemeente Halderberge. Onafhankelijkheid was voor mij een belangrijk gegeven. Want waar andere partijen niet volledig kunnen afwijken van het nationale verkiezingsprogramma heeft een lokale partij een lokale en eventuele regionale benadering. Zij staat er enkel en alleen voor u.

Samen met het bestuur en de fractie van Lokaal Halderberge bekijken we hoe wij u het beste kunnen bereiken. Hoe u het liefst uw mening geeft en waarover. Want zoals tegenwoordig blijkt, is democratie niet een vanzelfsprekendheid, maar creëeren we die samen. Dus denk mee, praat mee en doe mee!

Samen gaan we voor een Halderberge die past bij iedereen.

Groet,

Sharona Jansen
Bestuurslid Lokaal Halderberge
sharonajansen1@gmail.com