Ben jij energiek, aanpakker en zit je vol met ideeën? Wil jij je inzetten voor Halderberge, haar burgers en meebeslissen over het beleid van de gemeente? Dan zoekt Lokaal Halderberge jou! Als betrokkene bij gemeentelijke en burgerinitiatieven wil je samen met de fractie en het bestuur van Lokaal Halderberge deze verder vormgeven. Want politiek laat je niet alleen aan anderen over, daar ben je zelf bij!

Jij bent:

  • Integer
  • Ruimdenkend
  • Geïnteresseerd in Halderberge

Dus zie jij om je heen dingen gebeuren waarvan je denkt: ‘Dat kan anders, dat kan beter?’. Of vind je het gewoonweg interessant en leerzaam? Dan is de gemeenteraad of de achterban van Lokaal Halderberge voor jou de plek om aan de slag te gaan. Ga naar www.lokaalhalderberge.nl/wordt-lid en meld jezelf aan! Wij zien je graag terug op de volgende achterbanvergadering. Let op: om op een verkiesbare plaats op de kieslijst van Lokaal Halderberge te kunnen staan, moet je minstens 6 maanden lid zijn van de partij. Dit betekent dat je tot eind juni de tijd hebt om je aan te melden bij de partij.

Samen Lokaal

Als grootste partij van Halderberge is Lokaal Halderberge een lokale  politieke partij. Zij haalt haar uitgangspunten en inspiratie uit de wens om permanent te streven naar het maximale welzijn voor de inwoners en gemeenschappen van de gemeente Halderberge. Onze partij is niet gebonden aan enige ideologie of religieuze stroming. Wij zijn pragmatisch en doen eerst en vooral wat nodig en verstandig is en met de blik op de toekomst en met respect voor de Halderbergse culturen in de kernen.

Lokaal Halderberge werkt met mensen die open, eerlijk, met respect naar elkaar, naar collega’s en naar de inwoners van Halderberge luisteren en handelen. Als je het raadslidmaatschap ambieert of de raadsfractie wil ondersteunen, gaan we graag  in gesprek.

Interesse?

Wil jij graag samen met de fractieleden en het bestuur werken aan een toekomstbestendig Halderberge vanuit een lokale partij? Meld je dan nu aan via www.lokaalhalderberge.nl/wordt-lid. Liever eerst wat meer informatie over de partij? Neem dan contact op met secretariaat@lokaalhalderberge.nl of bezoek de maandelijkse raads- en commissievergaderingen.