Je mag weer naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Lokaal Halderberge doet mee als Lijst 1, omdat we bij de verkiezingen in 2014 de grootste partij waren, met vijf raadszetels. We hebben het voortouw genomen bij de coalitieonderhandelingen en waren de afgelopen periode met een wethouder in het college vertegenwoordigd. Tot juli 2016 was dat Peter Bons uit Hoeven en vanaf dat moment Jan Mollen uit Oudenbosch. Wat Lokaal Halderberge betreft is er de afgelopen vier jaar veel bereikt in Halderberge. Zo zijn grote achterstanden uit het verleden aangepakt en weggewerkt; is de gemeente financieel weer gezond; zijn er veel grote investeringen gedaan aan onder andere wegen, duurzame verlichting, scholen, religieus erfgoed en sociaal domein. Halderberge heeft de zaken nu goed op orde en Lokaal Halderberge wil dat graag zo houden. Het moet blijven kloppen!

En er valt ook iets te winnen. Maak kans op een Samsung LED TV van 84 cm doorsnee door de omslag van deze verkiezingskrant
tot en met 21 maart 2018 op een goede zichtbare plaats te hangen. Maak hiervan een leuke foto en plaats deze op Facebook. Tag Lokaal Halderberge in het bericht, zodat we kunnen zien dat je een foto hebt geplaatst. De foto met de meeste ‘vind ik leuks’, wint de tv. We accepteren slechts één inzending per persoon. Je tagt Lokaal Halderberge door in het bericht @lokaalhalderberge te plaatsen en de pagina die daardoor toont te selecteren. Hiervoor moet je de Facebookpagina van Lokaal Halderberge eerst leuk vinden. Op zaterdag 24 maart maken we de winnaar bekend op de Facebookpagina van Lokaal Halderberge. De Samsung LED TV wordt mede mogelijk gemaakt door EP Jan Verdaas.

Download de verkiezingsposter hier: Poster Lokaal Halderberge

Benieuwd naar de eerste tien kandidaten? Lees hun verhaal in de Verkiezingskrant