Lokaal Halderberge en Lokaal Brabant gaan voor versterking van de lokale democratie.

Hoe kunnen gemeenten voor hun inwoners een krachtige lokale overheid zijn die concreet bijdraagt aan de oplossing van maatschappelijke problemen?

Het antwoord luidt: door democratie op maat. Dat is waar lokale partijen zoals Lokaal Halderberge voor staan. De komende Provinciale Staten verkiezingen hebben de lokale partijen in Brabant hun krachten gebundeld middels Lokaal Brabant. Lokaal Brabant staat ervoor om vanuit de lokale partijen uw lokale stem te vertegenwoordigen in het provinciehuis.

De Halderbergse kandidaat op de kieslijst van Lokaal Brabant is Jurgen Pertijs (nr. 39). Hij is sinds 2006 gemeenteraadslid en fractievoorzitter in Halderberge en weet uit ervaring hoe belangrijk het is dat de lokale stem wordt gehoord op provinciaal niveau! De provincie is er namelijk voor de gemeenten en haar inwoners, en niet andersom!

Lokaal Brabant en de lokale partijen achten zich in staat om samen met de inwoners de komende jaren zowel provinciaal als gemeentelijk beleid te realiseren waardoor het ook voor de toekomstige generaties goed wonen, werken en recreëren is in onze mooie gemeente Halderberge

Lokaal Halderberge en Lokaal Brabant zijn er voor u als inwoner, dichtbij en bereikbaar!

Stem daarom Lijst 11: Lokaal Brabant

www.lokaal-brabant.nl

Want ook in Brabant moet het blijven kloppen!