Op donderdag 9 februari 2017 heeft de gemeenteraad ingestemd met de uitvoering van de Blijverslening. Maar wat houdt de lening nu in? En wat betekent die voor u als burger?

Blijverslening
De Blijverslening geeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten tegen gunstige voorwaarden bij de gemeente Halderberge. Met die lening kunt u ervoor zorgen dat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Vanaf 1 maart 2017 kunt u gebruik maken van de regeling. Wel moet u aan enkele voorwaarden voldoen, voordat u aanspraak kunt maken op de Blijverslening. Enkele voorwaarden leest u in onderstaande samenvatting.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Stel ze dan gerust aan één van onze fractieleden.

Belangrijke onderwerpen
Iedere maand behandelt de gemeenteraad van Halderberge belangrijke onderwerpen die invloed kunnen hebben op uw directe omgeving. Vaak blijft uw kennis over deze onderwerpen oppervlakkig en is een mening vormen lastig. Terwijl uw inbreng juist van waarde kan zijn tijdens het gemeentelijke debat. Wij als Lokaal Halderberge juichen het toe wanneer u uw stem laat horen. Uw mening helpt ons om een bewuste keuze te maken. Wij hebben de wijsheid niet in pacht en willen samen met u tot een passend besluit komen.

Om vaker met elkaar van gedachten te kunnen wisselen, starten wij met met het ontleden van de vaak langdradige raadsvoorstellen, bestemmingsplannen en visies. We nemen u mee in onze afwegingen en de vorming van standpunten en worden graag meegenomen in die van u.

Dus praat mee, denk mee en doe mee met Lokaal Halderberge.

Wilt u graag met ons in gesprek? Kom dan eens naar een Achterbanvergadering bij u in de buurt.

 

 

Lees hier het volledige voorstel van de Blijverslening.