2. Gisela van Beek- van Oosterhout

2. Gisela van Beek

Gisela van Beek, als ‘Van Oosterhout’ in 1966 geboren in Hoeven en daar erg plezierig opgegroeid. Een groot deel van de jaren 90 was ik met mijn partner woonachtig in een leuk oud huisje in de Professor van Ginnekenstraat in Oudenbosch. Wat later zijn we terug in Hoeven komen wonen in een soortgelijk oud huis. In Oudenbosch bestieren we al weer 25 jaar onze drukkerij. Ik tenniste vroeger, reed pony en paard en momenteel train ik mijn spieren. Naast echtgenoot en ondernemer ben ik ook gelukkige moeder van 2 nog studerende zoons (18 en 21 jaar) en tevens ben ik dochter van 2 op leeftijd rakende ouders. Al deze facetten van mijn leven kennen hun eigen dynamiek en uitdagingen. Net als bij jou.

Jij woont ook graag nog lang in deze plezierige omgeving en je gunt dat je kinderen, kleinkinderen en ouders ook. Dat is in deze tijd geen vanzelfsprekendheid. Daar zijn voldoende geschikte woningen voor nodig, goede scholen, voldoende winkels, goede en voldoende sociale voorzieningen voor oud en jong en daar horen ‘last but not least’ een goed economisch klimaat en een verantwoord financieel beleid bij. In samenwerking met jou is hierin de afgelopen jaren al veel bereikt, maar er valt nog veel meer te doen!

Alles draait om jou! Jij ben het kloppend hart dat onze samenleving draaiende houdt. Dat moet zo blijven en dat kun je niet in je uppie. Ik zet me opnieuw in om jou te ondersteunen en om met jou verder te werken aan versterking van ons plezierige leefklimaat. Sámen houden we het kloppend!

Gisela van Beek- van Oosterhout, nummer 2

1459433846_twitter_social_media_online

1459433844_facebook_social_media_online

1459433847_instagram_social_media_online

1459433851_linked_in_social_media_online