Thijs Graste

 

Thijs Graste

Algemene gegevens

Adres:

Industrieweg 62

4731 SE Oudenbosch

Telefoon: 0165-316548

Mobiel: 06-13096553

E-mail: t.graste@halderberge.nl

Geboortedatum: 16-06-1955

 

Rol in gemeenteraad

Fractielid Lokaal Halderberge

Lid commissie Beheer en Ontwikkeling

 

Even voorstellen

 

Mijn naam is Thijs Graste en ik ben geboren in het jaar 1955 en woon in Oudenbosch. Ik ben in het verleden geïnteresseerd geraakt in het besturen, door in verschillende verenigingsbesturen zitting te hebben. Ook boeide het mij op een gegeven moment hoe men met mijn omgeving omging binnen onze gemeente Halderberge. Ook daar dacht ik wat in te kunnen betekenen. Zodoende ging ik destijds bij een politieke partij, hoewel ik liever spreek van een “bestuursvereniging”, die het lokaal Halderbergse belang het meest uit droeg. Zodoende kwam ik uit bij Gemeenschapsbelangen Halderberge. Daar trof ik ook meerdere personen die het Halderbergse voorstonden. Zodat we van daar uit konden werken om een grote lokale partij in te richten met zoveel mogelijk andere lokale partijen. Omdat de gedachte was dat we dan Halderberge op een nog betere en rustigere manier zouden kunnen besturen wat de besluitvorming zeker ten goede zou komen. Dat was een van mijn politieke idealen. Dit is dan toch deels gelukt.

Ja en dan nu verder met Lokaal Halderberge. Ik zit nu inmiddels al ruim 10 jaar als uw volksvertegenwoordiger in de gemeenteraad van Halderberge. Ik ben geboren op de vroegere gemeente grens Oud Gastel – Oudenbosch , en woon er nu nog steeds. Mijn tuin is Oud Gastel en het huis staat in Oudenbosch en vanuit mij keukenraam kijk ik op de kerk van Bosschenhoofd. En als ik boven in de badkamer sta dan kijk ik over Oud Gastel en zie ik de watertoren van Stampersgat . Beter kan ik Halderberge niet over zien. En wat mij ook voorstaat is dat het in al die kernen goed toeven is voor jong en oud. Het gras moet overal even groen zijn. Op welk beleidsvlak dan ook.

Voor mij is politiek een kronkelig pad met vele afslagen maar ik wil met lokaal Halderberge zolang mogelijk recht blijven lopen.

Thijs Graste