Jurgen Pertijs

 

Algemene gegevens

 

Adres:

Berkenlaan 37

4744 CB Bosschenhoofd

Telefoon:  06-57578907

E-mail: j.pertijs@halderberge.nl

Geboortedatum: 12-12-1977

 

Rol in gemeenteraad

Fractievoorzitter Lokaal Halderberge

PLV Voorzitter gemeenteraad

Voorzitter auditcommissie

Voorzitter en lid commissie Samenleving Middelen en Veiligheid

 

Jurgen Pertijs

 

Even voorstellen

Mijn naam is Jurgen Pertijs. Ik ben getrouwd met Judith en heb twee dochters, Sophie en Benthe.  Mijn hele leven ben ik al woonachtig in Bosschenhoofd. Na de afronding van mijn studie Informatiekunde aan de Universiteit van Tilburg in 2001 ben ik acht jaar werkzaam geweest bij EY (toen nog Ernst & Young) als IT auditor, waarna ik begonnen ben bij de Interne Audit Dienst van CZ. Daar ben ik momenteel werkzaam als Manager Internal Audit.  

 

Vanaf mijn 18e ben ik actief in de lokale politiek. De politieke interesse kreeg ik van mijn vader Kees Pertijs, die tussen 1994 – 2004 wethouder was van Hoeven/Halderberge. Na zijn overlijden werd ik in 2006 partijleider van Gemeenschapsbelangen Halderberge. Vanaf 2006 tot 2014 heb ik deze partij mogen vertegenwoordigen in de gemeenteraad, altijd vanuit een tweemansfractie. Na de fusie van de lokale partijen ben ik sinds de verkiezingen van 2014 fractievoorzitter van Lokaal Halderberge. Een fractie van 5 enthousiaste en betrokken mensen, die het lokaal belang voorop stellen. Allemaal geworteld in de verschillende dorpen van onze mooie gemeente.

Door goed te luisteren naar mensen kom je erachter wat er bij die mensen speelt. Het zijn de signalen uit de gemeenschap die de koers bepalen van Lokaal Halderberge. Als de koers eenmaal bepaald is kan er nog wel wat bijgestuurd worden, maar het roer kan niet meer om. Dit is de kracht van Lokaal Halderberge. Als er beloftes gedaan worden dan worden ze ook nagekomen. Lokaal Halderberge is een betrouwbare en stabiele partij, met een brede kijk op de lokale politiek en een realistische visie op de toekomst.

Jurgen Pertijs